Ko Bakker

Dimensies van Liefde

De cursus “Dimensies van Liefde” is onderdeel van het Diamond Logos pad. Diamond Logos is een eigentijds pad van innerlijke ontwikkeling, dat inzichten uit de moderne psychologie verenigt met kennis uit de grote spirituele en mystieke tradities, zoals boeddhistische meditatietechnieken en soefi wijsheid over Essentie.

.

Ons ware Zelf is gemaakt van Essentie Essentie is wie we ten diepste zijn, onze kern

Als we ons ware Zelf zijn, voelen we ons licht, voelen we ons stralend, voelen we ons uniek en verbonden, voelen we ons opgewonden en speels. In contact met ons ware Zelf zijn we letterlijk de ster in ons leven, vol van levenskracht en straling.

Ons ware Zelf is gemaakt van Essentie. Essentie is wie we ten diepste zijn, onze kern. Essentie is dat deel in ons dat niet geconditioneerd is, dat niet gevormd is door ons verleden, dat niet een reactie is op wat wij meemaken, dat niet beïnvloed is door onze ervaringen, dat ongeschonden en onverwoestbaar is. Onze ware Zelf is compleet en vrij. Ons ego, wie we geworden zijn, daarentegen voelt altijd gebrekkig en verkrampt, omdat het is gemaakt van ideeën, overtuigingen en beelden.

Een eigentijds pad van innerlijke ontwikkeling

Diamond Logos biedt een gedetailleerde ‘plattegrond’ van de menselijke psyche, zowel in haar vrije als in haar beperkte vorm. De teachings geven inzicht in en toegang tot de vele kwaliteiten (Essenties) die ons als mensen gegeven zijn, die onze echte Natuur vormen.

 www.diamondlogos.nl