De keuken

De Vuurvlieg heeft een keuken om koffie en thee in te zetten. Verder is er ook alles aanwezig om naar wens een volledige maaltijden te bereiden. 

Naar eigen invulling te gebruiken 

Gebruikers van de coaching-therapieruimtes en van de zaal, kunnen ten alle tijden gebruik maken van onze keuken. Deze biedt de gelegenheid om de lunch bewaren in de koelkast. Er is een magnetron om snel een maaltijd op te warmen en wanneer je een uitgebreidere maaltijd wilt voorbereiden vindt je er alles wat daar voor nodig is. 

 

Koffie en thee inbegrepen

In de keuken vindt je verschillende soorten (kruiden)thee op voorraad. Er is een koffiezet apparaat aanwezig voor groepen en een Senseo voor wie daar de voorkeur aan geeft. Koffie en thee gebruik is inbegrepen bij het huren van de ruimtes.

Ook een ruimte huren bij De Vuurvlieg?

Bellen

Voor meer informatie over het huren van ruimtes in de vuurvlieg zijn wij telefonische bereikbaar op nummer 024 679 49 03.

Mailen

De Vuurvlieg is bereikbaar op e-mailadres info@devuurvlieg.nl voor vragen over het huren van de diverse ruimtes.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken met De Vuurvlieg voor een kennismaking over het huren van een ruimte klik dan hier.

De grote zaal wordt door deelnemers vrijwel altijd ontvangen met ah’s en oh’s. De lichte ruimte, de warmte die de zaal uitstraalt en het grote ronde kleed worden enorm gewaardeerd. Net als de prachtige bloemen in de ontvangst ruimte..”

Tineke Hertsenberg - Ai-opener

Wil je meer weten? Vraag het ons gerust

Contactgegevens

Adres

2e Oude Heselaan 179a

6542VE NIJMEGEN

Telefoon

+31 24 6794903

Email

info@devuurvlieg.nl