Evenwichtig Leven

Paula Holtzer 

Sinds 2010 geeft Paula Holtzer diverse cursussen over hoog gevoeligheid, engelen en meditatie en afvallen. De cursus engelen en hoog sensitiviteit is een goede methode om met je HSP om te leren gaan. Naast trainer is Paula Holtzer werkzaam als acupuncturist. Evenwichtig Leven is de naam van de acupunctuurpraktijk van Paula Holtzer. Chinese geneeskunde is zeer geschikt bij zowel lichamelijke als mentale klachten. De praktijk Evenwichtigleven biedt u de mogelijkheid om via acupunctuur en of Chinese kruiden te herstellen.

We doen samen de Chinese meditatie ‘de Hemelse kringloop’

Specialisatie hooggevoeligheid.

Hooggevoelige mensen hebben moeite om te aarden en kunnen daardoor allerlei lichamelijke en emotionele klachten ontwikkelen, zoals overprikkeld, stress, innerlijke onrust, onrechtvaardigheidsgevoel, darmklachten, slapeloosheid en oorsuizen.

De workshop engelen en meditatie is een goede methode om met je HSP (High sensitive Person) om te leren gaan. In de workshop is het fijn om gelijkgestemden te ontmoeten en om ervaringen uit te wisselen. We doen samen de Chinese meditatie ‘de Hemelse kringloop’, omdat deze ervoor zorgt dat je contact maakt met je lichaam en negativiteit leert afvoeren.

Workshop Engelen, meditatie en HSP

In de Engelenworkshop die ik aanbied leer je te vertrouwen op je eigen gevoel en helpt je te verbinden met jezelf en de wereld om je heen. In de workshop leer je met behulp van de Chinese meditatie in contact te komen met je engel. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en helpen je met je weg hier op aarde. Door engelen te gebruiken en goed gegrond te zijn, ontwikkel je je innerlijke kracht, krijg je rust en vertrouwen waardoor je lichter en meer ontspannen door het leven gaat.

Online volle maan meditatie   & Workshop afvallen

Volle maanworkshop

Tijdens de online volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Het is altijd goed om opnieuw je intenties voor 2022 neer te zetten. De avond zal bestaan uit: volle maanmeditatie, inspiratie door Engelen kaarten, het schrijven van je hartsverlangens, 

Workshop afvallen

Cursus samen afvallen door acupunctuur is een motiverende en goedkope methode om op gezond gewicht te komen. Acupunctuur doorbreekt het patroon van vertraagde stofwisseling en verstoorde hormoonhuishouding.  In een groepsconsult acupunctuur kun je ervaringen uitwisselen en elkaar ondersteunen. In een groepsconsult is de motivatie om af te vallen veel sterker dan alleen.

 Centrum De vuurvlieg is een bijzondere locatie. Door de ligging onder de bomen en door de architectuur is het een krachtplek die de meditaties een extra dimensie geeft.

Paula Holtzer

Evenwichtig Leven