Dimensies van Liefde

Ko Bakker, Hassan Elkadi

Liefde is de meest essentiële en de meest wonderlijke kwaliteit in ons mensen.Wie we zijn heeft veel te doen met lieven en geliefd worden; met liefde geven en liefde ontvangen. Hoe meer we ons openstellen voor liefde hoe sterker het wonderlijk effect ervan is op ons leven. In deze cursus maken we contact met verschillende aspecten van Liefde.                                                                                                             Een van deze liefdes gaat over versmelten.

Versmeltende Liefde; Vloeibaar Goud.       

Van al de Essenties van Liefde is de Versmeltende liefde waar we het meest naar verlangen, bewust of onbewust. We verlangen ernaar opnieuw te versmelten en zo de zoetheid van ons wezen te ervaren.

Deze liefde is zoet, zacht en zeer aangenaam. Het voelt warm en zoet aan als gouden, vloeibare honing. Je voelt je vervuld en gelukkig, ontspannen en open. 
Het is een staat van complete overgave. Wat er het dichtste bij komt in onze gewone ervaring, is het gevoel na een seksueel orgasme.
Deze warme, zoete liefde doet je versmelten met de wereld, met anderen en met jezelf. Het smelt gevoelens van afgescheidenheid en afhankelijkheid weg.
Dit vloeibare goud is als smeerolie voor je systeem. Het verzacht je zenuwen en lost agitatie en onrust op.
Drie vrijdagen: 17/2; 10/3 en 14/4. Prijs: 255 euro.

           

.

Ons ware Zelf is gemaakt van Essentie Essentie is wie we ten diepste zijn, onze kern

Als we ons ware Zelf zijn, voelen we ons licht, voelen we ons stralend, voelen we ons uniek en verbonden, voelen we ons opgewonden en speels. In contact met ons ware Zelf zijn we letterlijk de ster in ons leven, vol van levenskracht en straling.

Ons ware Zelf is gemaakt van Essentie. Essentie is wie we ten diepste zijn, onze kern. Essentie is dat deel in ons dat niet geconditioneerd is, dat niet gevormd is door ons verleden, dat niet een reactie is op wat wij meemaken, dat niet beïnvloed is door onze ervaringen, dat ongeschonden en onverwoestbaar is. Onze ware Zelf is compleet en vrij. Ons ego, wie we geworden zijn, daarentegen voelt altijd gebrekkig en verkrampt, omdat het is gemaakt van ideeën, overtuigingen en beelden.

Een eigentijds pad van innerlijke ontwikkeling

Diamond Logos biedt een gedetailleerde ‘plattegrond’ van de menselijke psyche, zowel in haar vrije als in haar beperkte vorm. De teachings geven inzicht in en toegang tot de vele kwaliteiten (Essenties) die ons als mensen gegeven zijn, die onze echte Natuur vormen.

 www.diamondlogos.nl