Inge Land

Familie- en LIP opstellingen

Systemische Supervisiegroep en

Systemische Verdiepingsgroep

Het hart van mijn werk is het begeleiden van Familie- en LIP opstellingen, in de Vuurvlieg en elders in het land. Zowel in de groepssupervisie of als coach/ mentor van mensen met een persoonlijke of werk gerelateerde vraag,  begeleid ik vanuit een systemische blik.

Het is voor mij belangrijk alles mee te nemen, niets en niemand uit te sluiten

In mijn jaren als psychotherapeut en coach werd ik door de biografie en het unieke levenslot van de mensen die bij me kwamen ontroerd en geboeid en ging ik steeds op zoek naar dialoog en oprechte uitwisseling. Zo kan contact en verbinding met ons zelf, de ander en het leven ontstaan. Als we die verbinding  missen, voelen we ons ongelukkig of zitten vast.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een heldere liefdevolle blik die in zijn helderheid ook confronterend kan zijn. Door fenomenologisch waar te nemen vallen me andere dingen op, zie ik de levensvragen in een groter verband en worden nieuwe invalshoeken geboren. Met als gevolg dat we de grote stroom van het leven weer toelaten en ons eigen leven weer mogen omarmen.

Systemische Supervisiegroep en

Systemische bewustwordingsgroep

In september 2024 start voor het vijfde jaar een Systemische Supervisiegroep. Werk je als therapeut, coach of trainer en wil je het systemisch werk meer integreren? En zou je graag willen deelnemen aan een supervisie groep? Dan heb je nu de mogelijkheid om onder leiding van Inge casuïstiek vanuit je eigen praktijk in te brengen.

Ook start er in september voor het derde achtereenvolgende jaar een Systemische Verdiepingsgroep waarin je als deelnemer de kans krijgt zowel werk, maatschappelijk als persoonlijk gerelateerde vragen in te brengen.Onder leiding van Inge Land zal er een ruimte ontstaan om de systemische dynamiek van je thema’s op een diepere laag te verkennen en zich te laten ontvouwen.

Wil je meer lezen over deze groepen? Dan kan dat hier:

De Groepsruimte

Inge Land traint meestal in de Groepsruimte van De Vuurvlieg