Rob Holdrinet

Trainer-coach

Ik ben ruim 26 jaar trainer-coach en werk zowel individueel met persoonlijke/relationele vragen als binnen organisaties. Dit doe ik vanuit ons buro Holdrinet Training 

Wat mij bezielt om dit werk te doen is dat ik blij word om in het contact met de ander heel dicht bij het punt te mogen komen waar het om gaat

In mijn begeleiding wissel ik tussen denken, voelen en doen. Werken vanuit bewustwording en inzichten, vanuit gevoelens en ervaringen en deze nieuwe inzichten vertalen naar concreet handelen. In de essentie ben ik in mijn aandacht gericht op wat mensen bezielt, waar het stagneert en wat nodig is voor verdere groei en ontwikkeling. Wat ik daarvoor inbreng is allereerst mezelf, dat is, mijn gevoeligheid, m‘n scherpe waarneming, mijn analyserend vermogen, mijn intuïtie en kwetsbaarheid.

Wat mij bezielt om dit werk te doen is dat ik blij word om in het contact met de ander heel dicht bij het punt te mogen komen waar het om gaat, waar het spannend wordt, waar het onbekende gebied ligt daar waar diepe verlangens, weerstanden en angsten zichtbaar worden; daar mensen met compassie naar toe te (bege)leiden, naar die drempel, die persoonlijke keuze dat fascineert mij steeds weer. Dienstbaar te zijn aan de ander in de zoektocht naar zijn eigen kern.

Achtergrond

Ik ben opgeleid als fysiotherapeut en daarin 12½ jaar werkzaam geweest. Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd in verandermanagement en methodiek-ontwikkeling, training en coaching, opstellingen en ACT.

Ik was 14 jaar verbonden aan het ITIP, Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie, en werkzaam als docent/ opleider in de energetische opleidingen en de tweejarige opleiding “Instrument voor Hulp” en actief binnen het werken in organisaties.

Contactgegevens

Holdrinet Training & Coaching v.o.f
telefoon: 024-3607170 / 06-11363743
e-mail: info@robholdrinet.nl
website: www.robholdrinet.nl