Mieke Sachs

 

Psychosyntheticus

Systemisch werker/ familie opsteller

Relatietherapeut

Traumahulpverlener

Supervisie-begeleider

 

Sinds 2003 werk ik vanuit mijn Praktijk Gewoon Mieke. In de verschillende rollen neem ik naast kennis en ervaring ook gewoon mezelf, Gewoon Mieke, mee.
Meestal ben je niet bij machte om de uiterlijke omstandigheden in je leven te beïnvloeden, maar kan je er wel anders naar gaan kijken. Daardoor kan ruimte ontstaan om andere keuzes te maken en meer verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Je krijgt meer inzicht in wat je beweegt en wat bij jou of jullie past.

Niet bij jou of bij mij,

maar in de ruimte tussen ons

wordt de toekomst geboren

waarin we allebei plaats hebben

Diederik van Rossum

 

Een belangrijk deel van ons leven wordt bepaald door de relaties die we hebben. De relatie met onze ouders, broers of zussen en andere familieleden, de relatie met vrienden, met collega’s en met onze partner. Relaties vormen een belangrijk randvoorwaarde voor ons bestaan als mens en voor onze ontwikkeling, op elk vlak. Met en door de ander leer je jezelf kennen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Het is fijn om een plek te hebben om te onderzoeken, om te kijken naar patronen die er zijn, om te kijken in welk verhaal we eigenlijk leven.
Weet je welkom, of je nu aan het begin van een relatie staat of aan het einde, of je op zoek bent naar verdieping met je partner en denkt aan een soort APK voor jullie samen, of dat je twijfelt of het ooit nog goed komt tussen jullie. 

 

Gewoon Mieke; Praktijk voor verrijking en verdieping

Telefoon: +31 6 36 139 116

Mail: info@gewoonmieke.nl

Website: www.gewoonmieke.nl