Dit jaar organiseert De Vuurvlieg voor het derde achtereenvolgende jaar een Systemische Verdiepingsgroep (voorheen Bewustwordingsgroep) 

Tijdens deze bijeenkomsten in een vaste groep reikt Inge Land een inhoudelijk thema aan en krijg je volop de kans om persoonlijke, maatschappelijke en werk gerelateerde vragen in te brengen.

In de groep ontstaat onder haar leiding een veilige ruimte waarbinnen desystemische dynamiek van thema’s opeen diepere laag wordt verkend, zodat zich iets nieuws kan ontvouwen. De vraagstukken komen uit hun verstarring en gaan weer bewegen. De opstellingsvorm biedt je de gelegenheid om je(fenomenologische) waarneming steeds verder te ontwikkelen en je te laten verwonderen en raken. En wel op zo’n manier dat je steeds meer de systemische processen, die ons leven en de samenleving beïnvloeden, gaat onderscheiden van de psychologische processen. Die vragen immers om een andere benadering.

Wil je je opgeven of heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Kosten

We hanteren bij deze groep 2 tarieven: €550,- en €650,- inclusief BTW, gebaseerd op draagkracht. In het totaal ontmoeten we elkaar 8 avonden. We werken op donderdagen van 19.00 tot 22.00 uur.

Data

12 september – 10 oktober – 14 november – 19 december 2024 – 23 januari – 6 maart – 24 april – 26 juni 2025

Inschrijven

Aanmelden kun je bij Roeland van Niele via info@devuurvlieg.nl .

Spread the love