Groepsruimte

De groepsruimte biedt plek aan zo’n 25 personen en is uitermate geschikt voor therapiegroepen, trainingen, workshops, yoga en meditatiegroepen als wel bijeenkomsten en presentaties

Eigenschappen van de Groepsruimte

Sfeervol

De Groepsruimte van de Vuurvlieg is ontworpen om workshops en trainingen optimaal tot hun recht te laten komen. De akoestiek, de vloer de gordijnen en de comfortabele stoelen ondertrepen het niveau van deze ruimte

Licht

Twee lichtkoepels zorgen ervoor dat natuurlijk licht naar binnenkomt ook als de gordijnen of vitrages dicht zijn. Het maakt de ruimte warm en sfeervol.

Goed voorzien

Gebruikers van de Groepsruimte kunnen gebruik maken van een flipover, yogamatjes, meditatiekussen en krukjes, kussens, tapijtjes en, een geluidsinstallatie en, wanneer gevraagd, en beamer.

De voorzieningen…

 

Bij huur van de groepsruimte bieden wij aanvullende faciliteiten. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een stereo-installatie, draadloze revers microfoon, beamer, yoga matjes, meditatiekussens, flipover en whiteboard. 

 

Foto’s van de Groepsruimte

De inrichting van de groepsruimte kan eenvoudig worden aangepast in overeenstemming met het soort training dat er plaats vindt.

Voor wie?

 

Wil je een workshops, training of opleiding organiseren? Dan is de Groepsruimte wellicht de uitgelezen plek voor je. Groepen tot 25 mensen kunnen hier perfect terecht.  De indeling van de ruimte, met alle stoelen in een kring om een groot tapijt heen, ondersteunen trainingen waarbij de interactie tussen deelnemers en begeleiders van belang is. 

 

De grote zaal wordt door deelnemers vrijwel altijd ontvangen met ah’s en oh’s. De lichte ruimte, de warmte die de zaal uitstraalt en het grote ronde kleed worden enorm gewaardeerd. Net als de prachtige bloemen in de ontvangst ruimte..”

Tineke Hertsenberg - Ai-opener

Wil je zelf te gast zijn?

Contact

Adres

Tweede Oude Heselaan 179A
6542VE  NIJMEGEN

Telefoon

024 679 49 03

E-Mail

info@devuurvlieg.nl


Ook op Social Media