Esdoornkamer

Deze sfeervolle kamer is iets kleiner dan de andere ruimte op de bovenverdieping maar meer dan groot genoeg voor zowel individuele als relatietherapie. 

Eigenschappen van de Esdoorkamer

Toegankelijk

Zowel beginnende als gevorderde coaches kunnen aan de slag in de Esdoornkamer. Alles is aanwezig om hier in rust te kunnen werken.

Intiem

Clienten voelen zich snel op hun gemak in de Esdoornkamer. De intimiteit nodigt uit tot contact. Toch is de kamer niet klein. Eigenlijk precies groot genoeg.

Rustig

Alhoewel je op loopafstand van station Nijmegen zit merk je daar niets van. Het is in de Esdoorkamer vooral heel rustig. De stad lijkt ver weg.

Voor wie?

De Esdoornkamer is tot nu toe als werkplek gebruikt voor beoefenaars van de volgende therapieën en coachingsmethoden: Emotional Focussed Therapy, Acceptance en Commitment Therapie, Systeemtherapie, Haptotherapie, Lichaamsgerichte therapie en psychosomatiek, Psychosociale Therapie, Transpersoonlijke Therapie, Supervisie etc

De grote zaal wordt door deelnemers vrijwel altijd ontvangen met ah’s en oh’s. De lichte ruimte, de warmte die de zaal uitstraalt en het grote ronde kleed worden enorm gewaardeerd. Net als de prachtige bloemen in de ontvangst ruimte..”

Tineke Hertsenberg - Ai-opener

Wil je zelf te gast zijn?

Contact

Adres

Tweede Oude Heselaan 179A
6542VE  NIJMEGEN

Telefoon

024 679 49 03

E-Mail

info@devuurvlieg.nl


Ook op Social Media