Cypreskamer

Onze ruimste werkkamer bevindt zich op de benedenverdieping. Deze prachtige lichte ruimte kenmerkt zich door de grote ramen die uitkijken op een besloten tuin. Naast coaching en therapie is de Cypreskamer ook geschikt voor supervisie en intervisiegroepen.

Eigenschappen van de Cypreskamer

Groot

Met 35 M2 is de Cypreskamer geschikt voor bijna alle coaching en therapie settings.De ruimte leent zich ook uitermate voor supervisie en intervisie met een kleine groep 

Licht

De grote raampartijen kijken uit op een binnentuin. Hierdoor komt er veel natuurlijk licht binnen.

Sfeervol

De smaakvolle meubels en de houten vloer zorgen voor een warme sfeer. Ideaal voor coaching en therapie, professioneel en toch huiselijk.

Voor wie?

De Cypreskamer is uitermate geschikt voor therapeuten en coaches die hun cliënten willen ontvangen op een plek die aansluit bij hun ervaring en werkwijze. De kalmte de je hier ervaart nodigt uit tot reflectie. Systeemtherapeuten kunnen meerdere cliënten tegelijk ontvangen. Voor Haptonomen en Haptotherapeuten is genoeg plek om zowel in gesprek te gaan als fysiek te werken. Er is een aparte hoek met een ruim bureau om verslaglegging te doen. 

De grote zaal wordt door deelnemers vrijwel altijd ontvangen met ah’s en oh’s. De lichte ruimte, de warmte die de zaal uitstraalt en het grote ronde kleed worden enorm gewaardeerd. Net als de prachtige bloemen in de ontvangst ruimte..”

Tineke Hertsenberg - Ai-opener

Wil je zelf te gast zijn?

Contact

Adres

Tweede Oude Heselaan 179A
6542VE  NIJMEGEN

Telefoon

024 679 49 03

E-Mail

info@devuurvlieg.nl


Ook op Social Media