Over de Vuurvlieg

Praktijkpand de Vuurvlieg is al meer dan 20 jaar een plek waar in alle rust met mensen gewerkt wordt aan gezondheid, welzijn en ontwikkeling. Een plaats waar we geïnspireerd kunnen worden, ontmoeten, uitwisselen en delen.

Op loopafstand van station Nijmegen centraal vindt u hier een inspirerende en smaakvolle accommodatie geschikt voor cursussen, workshops, trainingen, coaching en therapieën voor individuen en groepen. We bieden hiervoor drie therapie/coachingsruimtes en een groepsruimte die geschikt is voor maximaal 25 personen.

De Vuurvlieg is in 1999 gebouwd met als doel om ruimte te bieden aan datgene wat ons bezielt. Huub Oosterhuis noemde dat ‘huizen van bezield verband’. Anno 2022 kunnen we spreken van een plek met een traditie van bezield werken.

Ieder mens verdient het zich vrij en verbonden te voelen

Wat is onze Missie?

De Vuurvlieg staat voor een veilige en duurzame plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen en helen. Dit doen wij door therapeuten, coaches en trainers zo goed mogelijk te faciliteren bij hun werk. Ons uitgangspunt daarbij is dat ieder mens het verdiend zich vrij en verbonden te voelen

Wat is onze visie?

Wij willen blijvend een plaats zijn waar mensen komen om geïnspireerd te worden, elkaar te ontmoeten, uit te wisselen en te delen.

Waarom De Vuurvlieg?

Centraal gelegen

De Vuurvlieg bevindt zich op loopafstand van station Nijmegen centraal in een rustige buurt.

Gratis parkeren

In de omgeving van ons pand kun je gratis parkeren. Richting station Nijmegen is het tot 19.00 betaald parkeren. In de praktijk komt het er op neer dat je nooit ver hoeft te lopen om een gratis plek te vinden.

Buitenruimte

De openslaande deuren van de groepsruimte geven toegang naar onze patio. Als het weer het toelaat kun je hier tijdens de pauzes gezellig buiten zitten. 

Met wie heb je contact?

Vanaf 2015 werk ik als therapeut in de Vuurvlieg en sinds 2019 ben ik ook de gene met wie je contact hebt als je meer wilt weten of een ruimte wilt huren.

Roeland van Niele

Roeland van Niele

Contactpersoon

De Vuurvlieg is een rustige plek, waar het fijn werken is met een groep. De groepsruimte is licht en heeft een opwekkende sfeer. Het maakt het eenvoudig om zowel luchtig als in de diepte met groepen te werken. Ik werk hier bijzonder graag.

Ko Bakker, therapeut en teacher

Wil je meer weten? Vraag het ons gerust

Contactgegevens

Adres

2e Oude Heselaan 179a

6542VE NIJMEGEN

Telefoon

+31 24 6794903

Email

info@devuurvlieg.nl