🌟Leef jij jouw innerlijke Stem? 

🌟Wil je ook je hart volgen?

🌟Vol vertrouwen jouw waarheid   spreken? 

🌟Je thuis voelen in jeZelf? 

🌟Onvoorwaardelijk van jeZelf houden? 

🌟Hoe zal jouw leven er dan uitzien? 

ZATERDAG 18 MAART geven Deva en Daniëlla deze hart openende cacao ceremonie. Ze bieden een veilig, warme bedding waarin jij, voorbij de ‘chit-chat’ van de mind, de ruimte hebt om de innerlijke fluisteringen van je je intuïtie en open hart te ervaren.

🌟Hoe zal dit jouw leven veranderen? 

🌟Een nieuw begin?

VERLOOP CEREMONIE:

Deva en Daniëlla luiden deze bijzondere dag in met een warme veilige bedding waarin we iedereen welkom heten. Gezamenlijk zetten we onze intentie voor deze ceremonie. Vervolgens verdiepen we de gronding door een ontspannende ademhaling en geleide meditatie. Zo kan de werking van de cacaovrucht zijn optimale werking doen. Dit alles gebeurt terwijl je luistert naar de prachtige ontspannende klanken en mooie muzikale begeleiding. Stilte krijgt ook de ruimte, zodat je jouw intuïtie kunt verkennen, herkennen en voelen, samen met gelijkgestemde zielen. Dit alles begeleid door dit medicijn om nog meer thuis te komen in jeZelf, om van daaruit te gaan Léven!

LICHTTAAL:

Wanneer je de klanken van de lichttaal voor het eerst hoort, herkent je ziel deze. Met je hoofd kan je het niet begrijpen, maar het raakt je in de kern. De helende werking van de tonen voel je op celniveau. Als vanzelf zet het je zelfhelende vermogen aan. Het inspireert ook tot het maken van mysterieuze klanken op jouw eigen wijze. 

STEMBEVRIJDING :

We maken verbinding met de ziel, de cosmos en de aarde. Hiervanuit maken we klanken. We zingen met onze oerstem en de lichttaal kan zich aandienen. 

We sluiten af met een gezamenlijke sharing. Wie wil kan ervaringen delen en eventueel vragen stellen. We nuttigen wat gezonde snacks en thee om goed gegrond weer naar huis te gaan. 

DE MEDICINALE CACAO is een zacht medicijn dat ons helpt ons hart en zintuigen te openen. Het brengt ons in een mooi liefdevol, helende staat doordat je hart open kan stromen. Soms ervaart men een lichte euforie. Er ontstaat een heldere afstemming met je ziel. Wat vrolijkheid en en een liefdevolle sensatie geeft. 

Hoe zou het zijn om de vreugdevolle bevrijding van je hart te ervaren?

Informatie over het event of persoonlijk consult; Stuur ons een persoonlijk een messenger bericht.

Mail; Daniëlla: Zingenmag@outlook.com

Deva:  vibekeevenhuis@gmail.com

Datum: 18 Maart, Zaterdag

Tijd:       13.30-17 uur 

Locatie: De VUURVLIEG 

Adres:  NIJMEGEN, 2e Oude Heselaan 179a

Prijs:      € 55,- Bij betaling is je plek voor jou gereserveerd. 

(Restitutie alleen mogelijk als de organisatie het event moet annuleren.)

Spread the love